Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni zijn leden en niet-leden van het Openluchtbad Zwolle van harte welkom om mee te doen aan de Nationale Zwem4Daagse. Je zwemt in deze week vier dagen 500 meter (10 banen) in het banenbad, de kleine deelnemers zwemmen 10 baden in het ondiepe. Je kan zelf kiezen welke rustdag je wilt, maar vijf dagen zwemmen mag natuurlijk ook.

Voorinschrijven kan online via deze website. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk zondag 23 juni. Op maandag 24 en dinsdag 25 juni kan je je ook nog ter plekke inschrijven in het Openluchtbad. Op de eerste dag haal je het ‘knipkaartje’ op, bij de inschrijftafel in het Openluchtbad. Je hoeft vooraf niets uit te printen of mee te nemen.

Starttijden
Deelnemers aan de Zwem4daagse starten dagelijks tussen 16.00 en 18.30 uur. Na 19 uur is het banenbad weer beschikbaar voor de ‘normale’ badgasten. De jongste kinderen met alleen een A-diploma zwemmen hun 250 meter in het ondiepe damesbad.

Kosten
Kosten van deelname zijn €5 voor leden van het Openluchtbad en leden van zwemvereniging Swol1894. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen €7,50. Op donderdag of vrijdag mag je je welverdiende medaille ophalen.

Programma
Elke dag is er iets leuks te doen naast het banen zwemmen. Zo  iser  gratis popcorn, staat er een springkussen en zijn er waterspelletjes zoals basketbal en volleybal.  De reddingsbrigade geeft elke dag een demo. Ook zijn er demo’s capoeira en – op woensdag 18.30-19.30 – karate van sportschool Mossel. Op de laatste dag, vrijdag, is er muziek van een DJ.

Houd onze website in de gaten voor het programma. Het wordt vast weer heel gezellig!