GROEPEN

Groepen zijn welkom in ons bad. Dat biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld schoolklassen of een leuk feestje voor kinderen. Voor degenen in de groep die geen lid zijn, vragen we entreegeld.

GROEPSZWEMMEN

Bij groepszwemmen voor schoolklassen en andere grote gezelschappen rekenen we de volgende tarieven voor de niet-leden in het gezelschap:

  • €5,50 per persoon bij groepen tot 10 personen
  • €5,00 bij 10 tot 20 personen,
  • €4,50 bij 20 tot 30 personen
  • €4,- bij meer dan 30 mensen.

Betalen kan per pin (voorkeur) of contant.

Let op: je moet je groep van tevoren aanmelden bij onze beheerders. Dat kan met een e-mail via beheer@openluchtbadzwolle.nl. Vergeet daarbij niet aan te geven wanneer je wilt komen (datum, tijdstip) en met hoeveel. De beheerder kan dan jullie komst tijdig doorgeven aan de kassa. Het je een factuur nodig? Dat kan via onze penningmeester. Stuur daarvoor een mail penningmeester@openluchtbadzwolle.nl en vermeld daarbij de datum en tijdstip van het groepszwemmen.

ZWEMFEESTJE IN HET OPENLUCHTBAD

Speciaal voor kinderen bieden we de mogelijkheid het feestje te vieren bij het Openluchtbad. Als je verjaardagsgasten geen lid zijn, vragen we €5,50 per persoon, bij groepen tot 10 personen. Bij meer dan 10 verjaardagsgasten is de toegang €5,00.

Als vereniging bieden we geen programma aan voor zwemfeestjes. Je kunt gewoon lekker samen zwemmen en je mag gebruik maken van de binnenruimte (Paul Uil-zaal). Jullie kunnen bij ’t Winkeltje wat lekkers bestellen.

Wil je komen? Stuur dan een mailtje naar beheer@openluchtbadzwolle.nl, met daarin wanneer je komt, wie de jarige is en met hoeveel personen jullie het kinderfeestje vieren.

PRINT JE EIGEN UITNODIGING
VOOR JE ZWEMFEESTJE

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens over het Zwemfeestje

DD dash MM dash JJJJ
Tijd (van)*
:
Tijd (tot)*
:

Uw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.