Abonnement kopen

Je kunt gedurende het hele seizoen lid worden. Je kunt vanaf 30 maart hier inloggen om je eigen abonnement(en) te beheren, vrijwilligerswerk in te plannen en te betalen. Het eventueel wijzigen of ruilen van vrijwilligerswerk kan alleen via de kassa (even bellen).

REGISTREER HIER als je lid wilt worden. Na je registratie ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Ben je niet zo handig met de computer en wil je hulp bij het bestellen van je abonnement, bel dan met de ledenadministratie op 06-47864541. We proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. We verzoeken jullie om niet naar het Openluchtbad zelf te komen met vragen, om drukte en groepsvorming te voorkomen.

GEZINSABONNEMENT

Iedereen kan lid worden van het Openluchtbad. Voor gezinnen of partners geldt een kortingsregeling in de vorm van een gezinsabonnement. Met gezin of huishouden wordt bedoeld: familieleden die bij het gezin horen of huisgenoten die op hetzelfde adres wonen*. Kinderen tot 1 jaar kunnen gratis naar binnen (peildatum 1 mei). 

*Er kunnen omstandigheden zijn waarbij dit niet van toepassing is. Bijvoorbeeld bij een scheiding of studerende kinderen die in de weekenden thuiskomen. In die gevallen beoordeelt het bestuur of wij akkoord gaan met een afwijking hierop.  

Een gezinsabonnement is in géén geval bedoeld voor vriendjes van kinderen, neefjes, opa’s en oma’s, huisgenoten in een studentenhuis of vriendenclubs. 

Lager inkomen?

Heb je het niet zo breed en wil je toch graag zwemmen in het Openluchtbad? De Gemeente Zwolle heeft hiervoor regelingen.

Ouders van kinderen tot 18 jaar kunnen daarvoor mailen naar kindloket@zwolle.nl Als de gemeente de aanvraag goedkeurt, stuurt zij per mail een invulformulier naar de ouder(s). De ouder moet dit formulier invullen en mailen naar het Openluchtbad. Onze ledenadministratie belt vervolgens met de ouder(s), zodat het abonnement in orde kan worden gemaakt.

Ben je 18+ en wil je een bijdrage in de kosten van het lidmaatschap, dan kun je een beroep doen op het Participatiefonds van de gemeente Zwolle. Meer informatie vind je op www.zwolle.nl/participatiefonds

Introducees

Elk lid van het Openluchtbad kan per seizoen 10 introducees meenemen. Zij mogen met opa en oma of een vriendje en vriendinnetje mee, onder betaling van € 6.

Vroege Vogel Zwemmen

Het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen is op maandag, woensdag en vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur. Ook niet-leden kunnen dan zwemmen, tegen betaling van € 6 per keer.