maandag 28 - vrijdag 2 juli

Zwem4daagse

Van 15:30 - 18:30 uur

De Zwem4daagse is terug van weggeweest. Dit jaar in een iets andere opzet ivm Corona. Deze week kunnen kinderen t/m 17 jaar van 15.30 tot 18.30 uur hun 500 meter (10 banen) zwemmen in het banenbad. Laatste start is om 18.00 uur. Dit bad is dan even niet beschikbaar voor volwassenen. De jongste kinderen met net hun diploma A kunnen 250 meter zwemmen in het ondiepe damesbad. Je kunt 1 rustdag uitkiezen. Let op: er kunnen geen volwassenen met de kinderen meezwemmen.

18+ deelnemers
In verband met corona kunnen alleen volwassen leden aan de Zwem4daagse meedoen. Zij mogen in het laatste tijdsblok van 18.45 tot 20 uur of vóór 15.30 uur tijdens hun eigen tijdsblok hun 10 banen zwemmen. Let op: je moet wel reserveren via deze website, net als anders. Je kunt 2x reserveren en daarnaast 2x op de last minute wijze komen. Er is dan geen banencontroleur aanwezig dus dit gaat op basis van vertrouwen. Je kunt je dit jaar alleen vooraf en alleen online opgeven via www.zwem4daagse.nl. Dit kan t/m zondag 27 juni.

Kosten
Kosten van deelname zijn €5 voor leden van het Openluchtbad en leden van zwemverenigingen. Ook niet-leden mogen meedoen, als ze maar onder de 18 jaar zijn. Dan betaal je €7,50. Je kunt je knipkaartje afhalen op maandag of dinsdag, als je start met jouw Zwem4daagse. Aan het einde van de week, vanaf donderdag, krijg je je welverdiende medaille.

Programma
Elke dag is er iets leuks te doen naast het banen zwemmen. Coronaproof uiteraard. Houd de website in de gaten voor het actuele programma. Er mag dit jaar helaas geen publiek aanwezig zijn bij de Zwem4daagse. Als je kind nog niet zelfstandig kan komen, zet hem of haar dan af bij de poort. Dank voor jullie medewerking en veel plezier!