In verband met het vertrek van Martie Mulder afgelopen zomer zoeken we opnieuw een nieuwe hoofdbeheerder. Jouw taak is het dagelijkse management van het Openluchtbad en het aansturen van het team lifeguards en beheer. Het gaat om minimaal 30 uur per week voor de duur van het seizoen (ca. 1 mei – eind september). We zijn op zoek naar iemand die dit voor langere tijd wil doen en flexibel beschikbaar is. Het gaat om een betaalde functie binnen de vereniging.

Als hoofdbeheerder ben je samen met de 3 beheerders Romi, Dineke en Henri verantwoordelijk voor het dagelijkse management en aansturen van het badpersoneel van het Openluchtbad. De verdeling van de taken regelt het team Beheer onderling, maar de hoofdbeheerder is eindverantwoordelijk en neemt de beslissingen. Het bestuur is werkgever voor het beheer en eindverantwoordelijk voor de exploitatie, het beleid en de voortgang van de vereniging. De voorzitter en hoofdbeheerder hebben nauw contact en houden elkaar in goed overleg wederzijds op de hoogte van het reilen en zeilen van het bad.

Ben jij het?
We zoeken een leidinggevende persoon met een gastvrije en sportieve uitstraling, met verantwoordelijkheidsgevoel en open houding die samen met de andere beheerders het dagelijks managen van het Openluchtbad voor zijn of haar rekening wil nemen. Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een Lifeguard en EHBO diploma. Je kunt soepel omgaan met diverse belangen en groepen in het bad: onze badgasten, onze vrijwilligers en onze medewerkers. Je staat open voor feedback en hebt een hart voor de vereniging. In verband met mogelijke calamiteiten moet je direct oproepbaar en beschikbaar zijn, dus bij voorkeur woon je in Zwolle.

Wat bieden wij jou?
Een hele leuke werkomgeving met betrokken medewerkers en 150 vrijwilligers en meer dan 7000 leden die het bad schoon en mooi houden, al 30 jaar lang. Je werkt in de buitenlucht, de sfeer is gezellig en open en er is een professionele werkhouding onder beheerders en lifeguards. Het gaat om seizoenswerk maar bij voorkeur ben je meerdere seizoenen aan het bad verbonden. Je wordt betaald conform de CAO Zwembaden.

Vragen?
Voor verdere informatie over de voorwaarden en vragen over de functie-inhoud kun je contact opnemen Rinette van der Vliet via voorzitter@openluchtbadzwolle.nl of team Beheer via beheer@openluchtbadzwolle.nl

Reageren?
Word je hier enthousiast van en wil je deze mooie uitdaging op je nemen? Reageer dan uiterlijk 1 december 2022 door je motivatie en CV te sturen naar voorzitter@openluchtbadzwolle.nl