Kinderen en jongeren t/m 17 jaar mogen lekker komen zwemmen zonder reservering vooraf. Wel is het belangrijk dat je geen klachten hebt, dus niet komen als je ziek of verkouden bent. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot volwassenen, jongeren onderling ook niet maar wel tot volwassenen.

De achterste ligweide geheel is voor de kinderen en jongeren. Jullie kunnen daar heerlijk chillen en genieten. Ook de voorste ligweide aan de rechterzijde (zgn. ‘herenkant’) van het bad is voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar.

Eén toezichthoudende ouder mag mee
Onze jongste leden met net hun zwemdiploma mogen één toezichthoudende ouder meenemen, net als nu. Deze toezichthoudende ouders mogen niet mee in het water en houden op de kant 1,5 meter afstand van elkaar.

Peuterbaden open
Onze jongste badgasten zonder diploma zijn ook van harte welkom. Tot en met 4 jaar in het peuterbad en tussen de 4 en 7 jaar in het ondiepe bad (zwembandjes verplicht). Hier mogen toezichthoudende ouders wél mee in het water. Deze ouders moeten een abonnement hebben en ook hier op 1,5 meter afstand van andere volwassenen blijven, in het water en op de ligweides.

Banenzwemmers
De linker ligweide (dameskant) is voor de banenzwemmers. Volwassenen hoeven inmiddels tijdens het zwemmen geen 1,5 meter afstand meer tot elkaar te houden. Op de kant wel, dus op de tribunes en ligweide graag 1,5 meter afstand houden. We kunnen per tijdsblok 70 zwemmers kwijt in het baantjesbad.

Wachten op de blauwe druppels
We vragen onze leden om in de rij voor de kassa te wachten op de blauwe druppels, zodat we geen ophopingen krijgen bij de kassa. Bij heel warm weer zullen we kinderen t/m 17 jaar uit de rij halen zodat zij sneller door kunnen naar binnen.