zaterdag 7 mei

Door Terp3

Zwemloop

Van 17:30 - 20:00 uur

Zaterdag 7 mei wordt in en rond het Openluchtbad de vierde editie van de Zwolse zwemloop georganiseerd. Bij de zwemloop zwemmen de deelnemers eerst een aantal baantjes in het Openluchtbad. Daarna lopen ze één of meerdere rondes over en rond het terrein van het zwembad. Het is ook mogelijk om als duo mee te doen, dus met een zwemmer en een hardloper.

Afstanden
We beginnen 7 mei om 17.30 uur met twee afstanden voor de jeugd (van 8 t/m 15 jaar), daarna zijn de senioren (16+) aan de beurt. Voor kinderen van 8 jaar en ouder (geboren in 2014 of eerder) zijn de afstanden 100 m. zwemmen en 1 km. lopen. Voor de jeugd van 12 jaar en ouder (geboren in 2010 of eerder) zijn de afstanden 200 m. zwemmen en 2 km. lopen. De beide jeugdafstanden starten tegelijk, om 17.30 uur.

Om 18.15 uur kan iedereen van 16 jaar en ouder (geboren in 2006 of eerder) meedoen aan de zwemloop over 500 m. zwemmen en 5 km. hardlopen. 

Inschrijven
Meer informatie en inschrijven voor de zwemloop is te vinden op www.terp3.nl/zwemloop. Dit kan t/m dinsdag 3 mei. Inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.

Vrijwilligers gezocht
Zoals elk evenement kan ook de organisatie van de zwemloop niet zonder vrijwilligers. De organisatie zoekt vooral nog vrijwilligers om baantjes te tellen en zwemtijden te noteren. Maar bijvoorbeeld ook om te helpen op het loopparcours en bij de finish. Wil je graag meehelpen om de zwemloop tot een succes te maken? Meld je dan aan via info@terp3.nl.

De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal trouwe partners. In de organisatie werken triathlonvereniging Triade, Terp 3 en de Vereniging Openluchtbad Zwolle samen om alles in goede banen te leiden. Dankzij de ondersteuning van Bureau CK, VSS Nederland, Lumen Hotel & Events, Sportspeciaalzaak Reuvers, Lopers Company Zwolle, Spar Zwolle en Sailfish kunnen we er weer een mooi evenement van maken.

 

Een leuk sportief evenement, als je van zwemmen én lopen houdt. Voor beginners en gevorderden. Kijk voor informatie en aanmelden op www.terp3.nl/zwemloop

Doen;)!