Ongeveer 50 Zwollenaren¬† en Zwolse bedrijven hebben dit jaar een emmertje water gesponsord om het Openluchtbad te ondersteunen. Hiermee is zo’n 3000 euro binnengehaald. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor je steun en enthousiaste reacties!

We zijn op 29 maart gestart met het vullen van de baden van het Openluchtbad voor het nieuwe seizoen. Wel 6 miljoen liter water gaat met grote brandslangen de baden in. Met deze actie konden Zwollenaren ook hun emmertje bijdragen. De emmers zijn beschikbaar gesteld door Konvo Schoonmaak producten en Van Wijhe Verf. Ze zijn bespoten in brons, zilver en goud door lakken van Busch&Van der Worp.

2 emmertjes water halen
Zowel leden als niet-leden konden een bronzen emmertje doneren van 10 euro, een zilveren van 25 – 50 euro of een gouden van 100 euro. Bedrijven een grote emmer vanaf 250 euro. Onder toeziend oog van de pers hebben meerdere Zwollenaren en Zwolse bedrijven zoals Novaware en Handelsbanken hun emmertjes leeggegooid in het bad. Ook andere bedrijven zoals Hemmink bv, Benthem Gratama Advocaten en McDonalds sponsorden een grote emmer. Wat zijn we hier blij mee!

Nog steeds doneren
Was je niet in de gelegenheid om een emmertje water te vullen maar wil je wel bijdragen aan de vereniging? Dan kun je een vrijwillig bedrag doneren op NL18 ABNA 0523 4272 71 o.v.v. donatie 2021, (eventueel) lidmaatschapsnummer en naam rekeninghouder. Onze dank is groot!