We hebben nog steeds met corona te maken. Met een aantal aanpassingen kunnen we toch van ons mooie bad genieten. Er zijn mogelijkheden voor alle leeftijdscategorieën.

Peuters t/m 4 jaar
Kinderen zonder diploma zijn welkom in de peuterbaden, onder begeleiding van hun ouder(s) of verzorgers. De begeleiders mogen mee het water in.

Kinderen 4 t/m 7, zonder diploma
Kinderen van ongeveer 4 t/m 7 jaar die al te groot zijn voor het peuterbad, maar nog (net) niet hun diploma hebben, zijn welkom in het ondiepe speelbad aan herenzijde. Zwembandjes zijn verplicht. Eén ouder/ begeleider mag mee het water in, deze krijgt van de lifeguard een bandje. Als de bandjes op zijn, wacht je even op de kant of op de ligweide. We willen voorkomen dat het te druk wordt.

Kinderen t/m 7 jaar, met nét een diploma
Kinderen die nog maar net gediplomeerd zijn en nog niet volledig zwemwaardig, mogen zwemmen in het ondiepe speelbad, waarbij een begeleider een oogje in het zeil houdt vanaf de kant of de ligweide. Deze begeleider mag niet mee in het water.

Kinderen 7 t/m 17 jaar, met diploma
Oudere kinderen die al langer een diploma hebben, mogen onbeperkt gebruik maken van het diepe speelbad.

Volwassenen
Volwassenen kunnen zwemmen in het baantjesbad. Je moet vooraf reserveren (op www.openluchtbadzwolle.nl), maximaal 2 x per week. Als je 2 x bent geweest en je ziet op de website dat het banenbad nog niet vol is, kun je op eigen risico naar het bad komen en bij de kassa vragen of je een keer extra mag zwemmen (last minute mogelijkheid).

Introducés
Leden mogen een introducé meenemen, als deze onder de 18 jaar is. Een kaartje kost 6 euro. De introducés moeten hun gegevens achterlaten voor eventueel corona-onderzoek.

Bovenstaande en alle andere regels omtrent corona kun je teruglezen bij corona-maatregelen. Let op, we volgen de maatregelen van de overheid, onze huisregels kunnen dus worden aanpast (soepeler of juist strenger worden). Houd onze website dus goed in de gaten.