Ook een versoepeling voor de banenzwemmers: de 1,5 meter-maatregel geldt niet meer in het water.  Daarom kunnen de lijnen weer op hun normale positie worden neergelegd en hebben we weer 6 banen in plaats van 4. Nu is er dus capaciteit voor 70 zwemmers per tijdsblok, in plaats van 50. Voor ouderen en mensen in de risicogroep die wel 1,5 meter afstand willen houden, is de bredere baan 1 beschikbaar. Voor en na het zwemmen; op de tribunes of de ligweide geldt de 1,5 meter afstand wel. Banenzwemmers kunnen de linker ligweide (aan de kant van het banenbad) gebruiken.

Reserveren en annuleren tot 30 minuten van tevoren
Leden (volwassenen nu dus alleen) kunnen tot 30 minuten van tevoren reserveren om te komen zwemmen. Dat was 45 minuten. Ook annuleren kan 30 minuten van tevoren, dat was 24 uur. Op die manier proberen we onze service verder te verhogen. Voorlopig hebben we nog steeds ruimte voor 2x per week reserveren, dan heeft ieder lid de mogelijkheid om te komen.

Kleedkamers en douches weer beschikbaar
Het is niet meer nodig om van tevoren thuis je zwemkleding aan te doen. Iedereen mag weer voor en na het zwemmen gebruik maken van de kleedhokjes. Deze worden regelmatig schoongemaakt. Al ons sanitair (douches en wc’s) is inmiddels weer beschikbaar.

Eigen verantwoordelijkheid
Gelukkig kan weer wat meer, maar de situatie kan altijd wijzigen. Als dat zo is, stellen we je daarvan op de hoogte. Op deze website vind je altijd de actuele stand van zaken. We houden ons aan de noodverordening van de Gemeente Zwolle. Iedereen heeft hierin ook zelf verantwoordelijkheid: blijft thuis als je klachten hebt. We doen het samen, met elkaar en voor elkaar!