Abonnement kopen

Je kunt gedurende het hele seizoen lid worden. Je kunt hier inloggen om je eigen abonnement(en) te beheren, vrijwilligerswerk in te plannen en te betalen. Het eventueel wijzigen of ruilen van vrijwilligerswerk kan alleen via de kassa (even bellen). Nadat je betaald hebt, kun je je via een speciaal inschrijfsysteem inschrijven voor een tijdslot van 1 uur. Dit systeem is beschikbaar via de button reserveren op de homepagina. Je kunt in eerste instantie 2 keer per week een uur komen zwemmen. Zo willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om te komen zwemmen. Als er ruimte is voor uitbreiding, passen we dit natuurlijk aan. Kijk bij veelgestelde vragen voor alle ins en outs rondom zwemmen in coronatijden.

REGISTREER HIER als je lid wilt worden. Na je registratie ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Ben je niet zo handig met de computer en wil je hulp bij het bestellen van je abonnement, vraag dan eerst even je familie of vrienden. Normaal gesproken organiseert het Openluchtbad daarvoor een speciale middag en avond in het zwembad. Dat mag dit jaar helaas niet. Kom je er zelf of met familie niet uit, bel dan het Openluchtbad. We proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. Denk er wel aan dat het dit jaar erg druk kan zijn met vragen en dat we hierdoor niet altijd goed bereikbaar zijn. We verzoeken jullie om niet naar het Openluchtbad zelf te komen met vragen, om drukte en groepsvorming te voorkomen.

GEZINSABONNEMENT

Iedereen kan lid worden van het Openluchtbad. Voor gezinnen geldt een kortingsregeling in de vorm van een gezinsabonnement. Met gezin wordt bedoeld: familieleden die bij het gezin horen en in principe* op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot 1 jaar kunnen gratis naar binnen (peildatum 1 mei). In verband met het coronavirus en de beperkingen die dat oplevert voor het bad, kunnen we vooralsnog helaas alleen kinderen met minimaal een A-diploma toelaten, onder toezicht van 1 ouder op de kant. Baby’s en peuters kunnen we helaas (nog) niet verwelkomen, omdat de overheid niet toelaat dat mensen mogen verblijven op de ligweides en ouders niet mee het water in mogen. We hopen dat de maatregelen in de loop van het seizoen versoepeld kunnen worden!

*Er kunnen omstandigheden zijn waarbij dit niet van toepassing is. Bijvoorbeeld bij een scheiding of studerende kinderen die in de weekenden thuiskomen. In die gevallen beoordeelt het bestuur of wij akkoord gaan met een afwijking hierop.  

Een gezinsabonnement is in géén geval bedoeld voor vriendjes van kinderen, neefjes, opa’s en oma’s, huisgenoten in een studentenhuis of vriendenclubs. 

Lager inkomen?

Heb je het niet zo breed en wil je toch graag zwemmen in het Openluchtbad? De Gemeente Zwolle heeft regelingen voor gezinnen en alleenstaanden van 18 jaar en ouder. Kijk op onderstaande links of je voor ondersteuning in aanmerking komt.

Voor gezinnen is er Stichting Meedoen:
https://www.meedoenzwolle.nl/cms/index.php/openluchtbad-abbonnementen
Als je aanvraag wordt goedgekeurd, word je gebeld door het Openluchtbad om je abonnement in orde te maken.

Ben je 18+ en wil je een bijdrage in de kosten van het lidmaatschap, dan kun je een beroep doen op het Participatiefonds van de gemeente Zwolle. Meer informatie vind je op www.zwolle.nl/participatiefonds

Introducees

Dit jaar kunnen we helaas geen introducees toelaten. Vanwege het coronavirus mogen we maar een beperkt aantal zwemmers toelaten, die zich vooraf moeten inschrijven. Dat kan alleen als lid. Je kunt natuurlijk altijd lid worden!

Vroege Vogel Zwemmen

Het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen is dit jaar alleen toegankelijk voor leden. We kunnen helaas geen losse kaartjes verkopen.

Afhalen abonnementen

Je kunt gedurende het hele seizoen online je abonnementen kopen of verlengen. Kijk bij veelgestelde vragen voor alles wat je moet weten over zwemmen in coronatijden.

Als nieuw lid kun je je badpas ophalen bij de kassa, als je dit niet tijdens de ‘pasjes avond’ op 11 juni hebt kunnen doen. Let wel, als je je abonnement ophaalt bij je eerste bezoek aan het Openluchtbad, loop je bij mooi weer het risico in een lange rij wachtenden terecht te komen. Dat willen we zeker dit seizoen voorkomen. Houd rekening met de verwerkingstijd van je bestelling. Houd bij het afhalen je lidnummer bij de hand. Dat maakt het voor de vrijwilligers bij de kassa gemakkelijker.

Als je al lid bent, houd je je pas van vorig jaar en hoef je geen nieuwe pas op te halen. Ben je je pas kwijtgeraakt? Dan zijn de kosten voor een nieuwe pas € 10,-. Je kunt dit aangeven bij het online verlengen van je pas. Vragen? Mail ledenadministratie@openluchtbadzwolle.nl.

Bewaar je abonnement!

Als je volgend jaar ook lid wilt blijven, bewaar dan je pas. Elk voorjaar kun je desgewenst je gegevens en foto’s updaten via onze website, achter je eigen login. Na betaling en het invullen van je vrijwilligerswerk kun je weer een heel seizoen zwemmen. Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 1 december van het jaar. Doe je dit niet, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Bewaar dus je abonnement!