De bad pas

Abonnement kopen

Je kunt HIER INLOGGEN als je vorig jaar ook lid was. Hier kun je je eigen abonnement(en) beheren, vrijwilligerswerk inplannen en betalen.

REGISTREER HIER als je lid wilt worden. Na je registratie ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Iedereen kan digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen vanaf april 2019.

Tarieven

De tarieven voor 2019 worden na de Algemene Ledenvergadering in maart 2019 bekend gemaakt op de site.

Introducees

Het tarief voor een introducee is € 5,00 (2018). Per abonnement mogen tien introducees worden meegenomen naar het zwembad.
Let wel: De veiligheid blijft voorop staan waardoor het bij hele grote drukte kan zijn dat introducees niet naar binnen kunnen.

Vroege Vogel Zwemmen

Het tarief voor het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen voor niet-leden is € 4,00 (2018).

Fysieke voorverkoop in april 2019

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het verlengen van je abonnement? Kom dan naar het Openluchtbad. Ook in 2019 staan vrijwilligers klaar om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Vanzelfsprekend kun je dan het abonnement onder dezelfde voorwaarden bestellen als bij de digitale verkoop. Je bent van harte welkom.

Afhalen abonnementen

Als je je abonnement ophaalt bij je eerste bezoek aan het Openluchtbad, loop je het risico in een lange rij wachtenden terecht te komen. Daarom is er de mogelijkheid al eerder de pas te bemachtigen. De data waarop dit kan worden in het voorjaar van 2019 bekend gemaakt.

Houd wel rekening met de verwerkingstijd van je bestelling. Houd bij het afhalen je lidnummer bij de hand. Dat maakt het voor de vrijwilligers bij de kassa gemakkelijker.

Bewaar je abonnement!

In 2018 hebben we onze huisstijl vernieuwd en daarmee hebben ook onze abonnementen een ander uiterlijk gekregen. Én een QR code. Hiermee kunnen we voortaan je abonnement scannen bij de kassa. Dit betekent dat je abonnement niet elk jaar opnieuw gemaakt hoeft te worden. Beter voor het milieu en beter voor ons. Bewaar dus je abonnement!