Abonnement kopen

Je kunt gedurende het hele seizoen lid worden. Je kunt vanaf 30 maart 2022 hier inloggen om je eigen abonnement(en) te beheren, vrijwilligerswerk in te plannen en te betalen. Het eventueel wijzigen of ruilen van vrijwilligerswerk kan alleen via de kassa (even bellen).

REGISTREER HIER als je lid wilt worden. Na je registratie ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Ben je niet zo handig met de computer en wil je hulp bij het bestellen van je abonnement, bel dan met de ledenadministratie op 06-47864541. We proberen je dan zo goed mogelijk te helpen.

GEZINSABONNEMENT

Iedereen kan lid worden van het Openluchtbad. Voor gezinnen of partners geldt een kortingsregeling in de vorm van een gezinsabonnement. Met gezin of huishouden wordt bedoeld: familieleden die bij het gezin horen of huisgenoten die op hetzelfde adres wonen*. Kinderen tot 1 jaar kunnen gratis naar binnen (peildatum 1 mei). 

*Er kunnen omstandigheden zijn waarbij dit niet van toepassing is. Bijvoorbeeld bij een scheiding of studerende kinderen die in de weekenden thuiskomen. In die gevallen beoordeelt het bestuur of wij akkoord gaan met een afwijking hierop.  

Een gezinsabonnement is in géén geval bedoeld voor vriendjes van kinderen, neefjes, opa’s en oma’s, huisgenoten in een studentenhuis of vriendenclubs. 

Lager inkomen?

Heb je het niet zo breed en wil je toch graag zwemmen in het Openluchtbad? De Gemeente Zwolle heeft hiervoor regelingen.

Ouders van kinderen tot 18 jaar kunnen daarvoor mailen naar kindloket@zwolle.nl Als de gemeente de aanvraag goedkeurt, stuurt zij per mail een invulformulier naar de ouder(s). De ouder moet dit formulier invullen en mailen naar het Openluchtbad. Onze ledenadministratie belt vervolgens met de ouder(s), zodat het abonnement in orde kan worden gemaakt.

Ben je 18+ en wil je een bijdrage in de kosten van het lidmaatschap, dan kun je een beroep doen op het Participatiefonds van de gemeente Zwolle. Meer informatie vind je op www.zwolle.nl/participatiefonds

Introducees

Als lid van de vereniging kun je een introducee meenemen. Zo kun je een vriendje, vriendinnetje, kleinkind of neefje meenemen naar het bad, onder betaling van € 6. Elk lid kan 10 introducees meenemen.

Vroege Vogel Zwemmen

Ben je vroeg uit de veren en begin je je dag graag goed? Kom dan op maandag, woensdag of vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur naar het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen. Ook toegankelijk voor niet-leden. Prijs is € 6 per keer.

Afhalen abonnementen

Je kunt gedurende het hele seizoen online je abonnementen kopen of verlengen. Heb je een vraag hierover? Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of kom je er niet uit? Bel of mail dan met de ledenadministratie@openluchtbadzwolle.nl

Als nieuw lid kun je je abonnement ophalen in het bad op donderdag 28 april tussen 16 en 18 uur. Lukt dit niet dan kan je je abonnement ook  tijdens openingstijden ophalen bij de kassa. Let wel, als je je abonnement ophaalt bij je eerste bezoek aan het Openluchtbad, loop je bij mooi weer het risico in een lange rij wachtenden terecht te komen. Dat willen we voorkomen. Houd rekening met de verwerkingstijd van je bestelling. Houd bij het afhalen je lidnummer bij de hand. Dat maakt het voor de vrijwilligers bij de kassa gemakkelijker.

Als je al lid bent, houd je je pas van vorig jaar en hoef je geen nieuwe pas op te halen. Ben je je pas kwijtgeraakt? Dan zijn de kosten voor een nieuwe pas € 10,-. Je kunt dit aangeven bij het online verlengen van je pas. Vragen? Mail ledenadministratie@openluchtbadzwolle.nl.

Bewaar je abonnement!

Als je volgend jaar ook lid wilt blijven, bewaar dan je pas. Elk voorjaar kun je desgewenst je gegevens en foto’s updaten via onze website, achter je eigen login. Na betaling en het invullen van je vrijwilligerswerk kun je weer een heel seizoen zwemmen. Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 1 december van het jaar. Doe je dit niet, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Bewaar dus je abonnement!